یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

سفیر و نماینده ایران در یونسکو از حوزه علمیه خواست تا در تبیین گفتمان این دولت مبنی بر "جهان علیه خشونت و افراطی‌گری" کمک کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر مجیدی امروز در دیدار مدیر حوزه‌های علمیه ابراز داشت: هر دولتی که در جمهوری اسلامی ایران روی کار می آید، گفتمانی را با خود به همراه می آورد که رئیس جمهور جدید ایران، شعار جهان علیه خشونت و افراطی‌گری را در سازمان ملل متحد مطرح کرده است؛ البته موضوع خشونت، پیش از این نیز مطرح شده بود اما مقابله با افراطی گری در شرایط کنونی که تروریست‌ها در منطقه فعال شده اند، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: شایسته است که قبل از دیگران، حوزه علمیه فارغ از جناح بندی‌های سیاسی به میدان بیاید و در تبیین این گفتمان به دولت کمک کند.

دکتر مجیدی با اشاره به پیشینه آموزشی و تحصیل در دانشگاه امام صادق علیه السلام گفت: تحصیلاتم همواره با معارف دینی همراه بوده است و این مساله امروز نیز در رویکرد شغلی‌ام موثر است از همین رو فعالیت‌هایم در یونسکو را به عنوان یک رسالت و وظیفه دنبال می کنم.

وی با اشاره به شرایط یونسکو به عنوان تنها نهاد تخصصی سازمان ملل در عرصه آموزش و علوم گفت: اگر در حوزه علوم انسانی، اجتماعی و اسلامی درست کار کنیم و ترجمان صحیحی از آموزه های خود داشته باشیم، میتوانیم تاثیرگذاری بالایی در سطح بین المللی داشته باشیم و حوزه علمیه یکی از بازوان اصلی در این زمینه می تواند باشد.

نماینده ایران در یونسکو با بیان اینکه سهم بالایی از علوم انسانی و اجتماعی در کشور ادا نشده است گفت: این در حالی است که جایگاه بخش قابل توجهی از این علوم در حوزه علمیه است.

وی به تلاش های انجام گرفته برای حضور نهادهای حوزوی در انجمن های بین المللی دانشگاه های جهان گفت: بدنبال آن هستیم که مجامع دانشگاهی با ماهیت حوزوی همچون جامعة المصطفی، موسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی(ره)، دانشگاه معارف اسلامی و... در این انجمن ها حاضر شوند تا حرف حوزه را به جهان منتقل کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha